U bent de trotse bezitter van een vakantiehuis in de Belgische Ardennen.

En u verhuurt uw vakantiehuis, chalet, Villa, of groepsaccommodatie. Dan kunt u er voor kiezen om een samenwerking aan te gaan met Ardennenwijzer. Ons concept is eenvoudig voor een klein maandelijks bedrag komt u op Ardennenwijzer in het zoeksysteem. Wij plaatsen uw vakantie accommodatie en u zorgt dat de beschikbaarheids- kalender klopt.

Voor het invoeren van uw vakantie accommodatie hebben we wel enige informatie nodig. Zoals een tekst en een aantal afbeeldingen. Aan de hand van de informatie die u ons aanbied bepalen we de plaatsing. Het Ardennenwijzer team is vaak in de buurt van uw vakantiehuis. Zo kunnen we ook een fotoreportage maken van uw vakantieverblijf. Of gewoon een bezoekje ter plaatse inplannen. Indien u een eigen website heeft kunnen we vaak die info hergebruiken. De boekingen komen via email bij uzelf binnen.

Ardennenwijzer bestaat al meer dan 10 jaar en heeft met de jaren enige ervaring opgedaan. Onze bezoekers komen dan ook vaak terug om een leuk vakantiehuisje in de Belgische Ardennen te boeken. We beschikken over meerdere websites en social media groepen. Ook die worden zeker ingezet om bezoekers naar uw vakantiehuis te leiden. Oja..Indien u met ons van start wilt gaan kunt u een korte proefperiode van 3 maanden aanvragen. Voor de prijs per maand kunt u ons contacten.

Klussendienst en aannemer in de Ardennen.

Ook bieden wij diverse diensten aan in de Belgische Ardennen. Het bouwen verbouwen repareren van alles in en om uw vakantiehuis kan door het team gerealiseerd worden. Met een tweetalige ploeg vakmensen is geen klus te klein of te groot. Wij zijn bekend met alle regels en vergunningen ter plaatse waar dan ook in de Ardennen. ook kunnen wij sleutelbeheer of de schoonmaak regelen voor uw paradijsje in de Ardennen. Vertel ons uw plannen en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.